Just another WordPress.com site

Muta tullen, lyxfrukost och en mintgrön lägenhet.

Ja då var man tillbaka i Cairns i chefens lägenhet, men istället för att bo i garaget så bor vi i hans gästrum nu när Therese och Jesper har flyttat in hos chefens dotter.

När vi var påväg från Bali-Darwin (första flyget) så skulle vi precis gå på planet på Bali, då ser mannen i tullen att vi har varit där i 31 dagar. Vårat visum gäller i 30 dagar. Han sa att vi var riktigt illa ute nu och att det var höga straff för det. Men så säger han att han vill ha rp200 000 per skalle. Eftersom vi hade 15min kvar till boarding hade vi bara kvar  rp145 000 tillsammans.
Som tur var hade Oliver massor av amerikanska dollar. Tullmannen frågade Oliver hur mycket dollar han hade. Oliver räknade snabbt. $90. Han sa att han hade $60. Tullmannen går med på $50 för att släppa igenom oss. När Oliver sträcker fram pengarna över kassan så gör tullmannen något som liknade en snäsning och viskade att Oliver skulle lägga pengarna i passet och skicka till honom. Stabilt som fan.
Resten av flygen gick bra, förutom att det bara blev 3h sömn sammanlagt under natten.

Igår var vi och jobbade och sedan handlade och nu är alltid tillbaka i de vanliga rutinerna. Ska jobba om ett litet tag igen.

Eftersom det mesta vi kommer göra inom de närmsta två månaderna är att jobba så kommer bloggen antagligen inte vara lika aktiv…

Bokade precis biljett till David Guetta på nyår  ! 😀

FRED

 

Ett svar

  1. mäktigt att Armand van Helden och Astons spelar också, de sista är ju Australiens två bästa DJ’s.. blir nog inget dåligt nyårsfirande..

    28 november, 2010 kl. 06:47

Lämna en kommentar